Amazon aanbiedingen

Amazon heeft verschillende manieren van aanbiedingen die je in Nederland kunt kopen. Het jaarlijkse Prime Day-evenement van Amazon biedt Prime-leden deals op producten van nationale topmerken en externe verkopers in verschillende categorieën, van mode en elektronica tot speelgoed en huis. Dit is alles wat je moet weten over Amazons grootste deal evenement van het jaar. Prime Day is het jaarlijkse deal-evenement van Amazon, exclusief voor Prime-leden, met aanbiedingen voor topmerken en kleine bedrijven. Het evenement kwam tot leven voor klanten op 15 juli 2015, als een manier om Prime-leden te vieren op de 20e verjaardag van Amazon. Prime Day is Amazon’s jaarlijkse deal evenement exclusief voor Prime leden, met deals op topmerken en kleine bedrijven. Lees meer over de geschiedenis. Prime Day 2022 vond plaats op 12 en 13 juli en de Amazon aanbiedingen kan je in 2023 op 11 en 12 juli vinden.

Populaire Amazon aanbiedingen

Amazon heeft allemaal aanbiedingen die je bijvoorbeeld met Amazon Prime goed kunt vinden. Prime biedt het beste van winkelen, besparen en entertainment aan meer dan 200 miljoen betaalde leden over de hele wereld. In de VS omvat dat onbeperkte toegang tot bekroonde films en series met Prime Video, reclamevrij luisteren naar 2 miljoen nummers, duizenden stations en afspeellijsten en duizenden podcasts met Amazon Music, gratis games met Prime Gaming, meer dan 3.000 boeken en tijdschriften met Prime Reading, onbeperkte foto-opslag met Amazon Foto’s en ongelooflijke Amazon aanbiedingen met Prime Day.

amazon aanbiedingen

Hoe kan ik me voorbereiden om aanbiedingen te vinden op Amazon? 

Als je dat nog niet hebt gedaan maar wel gebruik wil maken van de Amazon aanbiedingen, moet je lid worden van Prime of een gratis proefperiode beginnen om deel te nemen. Enkele andere manieren om je voor te bereiden zijn. Meld je aan voor de Prime Insider-nieuwsbrief om op de hoogte te blijven van de groeiende lijst met ledenvoordelen en updates over deals en evenementen te vinden. Maak deal alerts aan voor gepersonaliseerde aanbevelingen. Prime-leden kunnen zich aanmelden om dealwaarschuwingen te ontvangen die verband houden met hun recente Amazon-zoekopdrachten en onlangs bekeken items. Het enige wat ze hoeven te doen is tussen nu en Prime Day de Prime Day event pagina op de Amazon app bezoeken om deal alerts aan te maken. Zodra Prime Day arriveert met alle Amazon aanbiedingen, ontvangen leden pushmeldingen over alle beschikbare deals.

Welke landen hebben deelgenomen aan Prime Day?

In 2022 waren de Amazon aanbiedingen Prime Day-deals beschikbaar voor Prime-leden in Oostenrijk, Australië, België, Brazilië, Canada, China, Frankrijk, Duitsland, Italië, Japan, Luxemburg, Mexico, Nederland, Portugal, Singapore, Spanje, het VK, de VS en voor het eerst in Polen en Zweden. Later in de zomer van 2023 worden Prime Day-dealsevenementen gehouden in India, Saoedi-Arabië en de Verenigde Arabische Emiraten, en voor het eerst ook in Egypte. Ook in 2023 kunnen we op ongeveer dezelfde manier de Amazon aanbiedingen zien verschijnen.

Veel shopplezier gewenst op Amazon, team webwinkelen vanuit Nederland

Direct naar Amazon.nl