Amazon Paypal

Op Amazon met Paypal betalen, hoe moet dat? Kom erachter in dit artikel.

Amazon en betalen met PayPal

Amazon en betalen met Paypal.Op dit moment zijn helaas de betaalmogelijkheden op Amazon beperkt. Een van de weinige opties is het gebruik van een prepaid creditcard. Dit is erg lastig voor de Nederlandse klanten die geen creditcard hebben. De voorkeur van veel mensen gaat toch uit naar betalen op Amazon met Paypal of middels iDeal. Over hoe je met dit laatstgenoemde middel kan betalen, hebben we een aparte blog geschreven.

Snelste oplossing

De snelste oplossing is om op Amazon.nl af te rekenen middels i Deal. Deze optie is hier al mogelijk. Als je toch de voorkeur hebt voor betalen met PayPal op Amazon, moeten we je helaas teleurstellen.

Amazon Paypal

Paypal (nog) niet mogelijk op Amazon

Het slechte nieuws is dat je jouw PayPal account nog niet kan koppelen aan Amazon. Dit zou natuurlijk erg handig zijn. Op diverse fora door heel de wereld wordt er door klanten ook om gevraagd. Toch is Amazon nog niet van plan om PayPal als betaaloptie toe te voegen. Er is wel een andere manier, weliswaar met een omweg, om af te rekenen met PayPal op Amazon.

Betalen met Paypal op Amazon via een omweg

Wat nu als je nog saldo hebt op je PayPal account dat je graag wil gebruiken of opmaken voor iets aan Amazon. Dan moet je een extra stapje nemen. Er is namelijk ook een optie om te betalen middels giftcards. Deze kan je online bestellen. De giftcard kan je altijd afrekenen met Paypal, zo kan je toch jouw bestelling op Amazon afronden op de voor jouw gewenste manier.

Stappenplan Amazon gift card aanschaffen met Paypal

Stap 1: Ga naar een site waar je een gift card kan aanschaffen, bijvoorbeeld igiftcards.nl
Stap 2: Selecteer het land van de Amazon vestiging waar je producten wilt kopen. Bijvoorbeeld Nederland, Duitsland, VS, Frankrijk of UK
Stap 3: Kies een bedrag dat je op de giftcard wil zetten
Stap 4: Reken de Amazon giftcard af met PayPal
Stap 5: Voeg de verkregen code toe aan jouw Amazon account
Stap 6: Betaal de bestelling en geselecteerde producten

*Opletten. Kies het juiste land. Een giftcard is enkel geldig in het land wat is geselecteerd. Je kan dus niet een giftcard voor de Duitse Amazon gebruiken bij de Amerikaanse variant.

Let op: Zorg dat het bedrag van de giftcard toereikend is voor zowel de aankoop van het product als ook de verzendkosten.

Betalen met PayPal op Amazon

Helaas is het dus voor nu nog wat omslachtig om te betalen met PayPal op Amazon. Als je nog tegoed hebt op je PayPal account is het toch mogelijk op bovenstaande wijze. Mocht je nog vragen hebben over het betalen met Paypal of Amazon of middels andere methode, kan je altijd een e-mail sturen naar info@webwinkelenvanuitnederland.nl. Hierbij een link naar de Nederlandse Amazon waar je dus eenvoudig met iDEAL kan afrekenen of middels de PayPal giftcard optie.

Direct naar Amazon.nl