Amazon Twitch Prime

Hoe krijg je Twitch Prime door een Amazon Prime-account te koppelen? Wat zijn de voordelen van het linken van deze platformen? Daar kom je in dit blog achter

Amazon Twich Prime linken

Twitch Prime verkrijgen is niets meer dan het koppelen van een Amazon Prime-account aan uw Twitch-account. Door deze twee platforms aan elkaar te koppelen, kunt u de vruchten plukken van de premium voordelen van deze populaire streamingdienst. Over deze voordelen later meer. Deze eenvoud is deels te danken aan het feit dat Amazon Twitch bezit. Degenen die hun account aan elkaar willen koppelen, moeten naar de Twitch Prime-website gaan voor een eenvoudig overzicht of gewoon beginnen met een gratis proefperiode van 30 dagen voor Amazon Prime.

Het aanmeldingsproces is vrij eenvoudig. Dankzij de al aanwezige informatie bij Amazon zouden alle relevante formulieren al uw informatie moeten bevatten.

Factuuradres verifiëren? 

Sommige Amazon Prime-abonnees hebben echter aangetroffen dat een factuuradres moet worden geverifieerd voordat toegang tot Twitch Prime wordt verleend. Als u dit probleem tegenkomt, is er een andere manier om u aan te melden en Twitch en Amazon te koppelen.

Amazon Twitch Prime Aanmelden en linken 

Veruit de eenvoudigste manier voor Amazon Prime-abonnees om Twitch te koppelen, is door naar de Amazon-startpagina te gaan. Vanaf daar voert u de volgende stappen uit:

1: Klik op Accounts en log indien nodig in.
2: Navigeer naar de startpagina van uw account.
3: Klik op de knop Prime.
4: Scroll naar beneden om de Twitch Prime-lijst te vinden.
5: Selecteer de optie Meer informatie.
6: Klik op de knop Verbind uw Twitch-account in de rechterbovenhoek.
7: Na een korte wachttijd worden uw Twitch- en Amazon-accounts gekoppeld en kunt u genieten van alle voordelen.

Mocht je hier niet uitkomen kan je altijd mailen naar info@webwinkelenvanuitnederland.nl

Meer informatie over Amazon Prime en Twitch. 

Amazon twitch Prime

Amazon Twitch Prime voordelen 

Het koppelen van uw Amazon Prime en Twitch account heeft een aantal handige voordelen. De belangrijkste hiervan is de mogelijkheid om gratis videogames te krijgen, evenals gratis in-game tickets en items.. Bijvoorbeeld: De Kooky Chocobo-mount in Final Fantasy XV Windows Edition, exclusieve World of Tanks-content en een bijzonder aantrekkelijke bundel gratis Apex Legends-loten, Fifa 19 en nog meer populaire spellen.  Voor een beperkte tijd kunnen gebruikers zelfs een gratis jaar Nintendo Switch Online scoren.

Advertentievrij gaming kijken

De voordelen houden daar niet op: Twitch Amazon Prime-leden krijgen een Prime Exclusive-chatbadge, een advertentievrije kijkervaring en één gratis kanaalabonnement elke maand, wat een geweldige manier is om uw favoriete Twitch-streamers te ondersteunen.

Kortingen en release-date levering

Spelers kunnen ook kortingen krijgen op pre-order retail game releases (zoals fifa 19,  fifa 20, Apex, etc), pre-order prijsgaranties en release-date levering voor nieuwe game releases. In combinatie met de andere voordelen van het abonnement, zoals toegang tot Amazon’s videostreamingservice en tweedaagse verzending op Prime-in aanmerking komende bestellingen, zijn de voordelen van een abonnement zeker aanzienlijk.

Profiteren van bovenstaande voordelen? 

Nu je een Twitch Prime-account hebt aangemaakt en hebt gelinkt aan je Amazon account, kun je genieten van de bovengenoemde voordelen en aanbiedingen. Veel kijk en speelplezier. Meer informatie over Amazon Prime en Twitch. 

 

Direct naar Amazon.nl