Amazon tv

Een tv kopen op Amazon is een slimme keuze. Sinds kort is er ook een Nederlandse Amazon site in de lucht. Amazon biedt namelijk erg veel verschillende tv’s aan van verschillende merken. Amazon heeft een brede selectie van tv-modellen en -maten, waaronder tv’s van populaire merken als Samsung, LG, Sony en TCL. Van kleine schermen tot grote schermen, van flatscreens tot gebogen schermen, en de nieuwste technologieën zoals 4K Ultra HD, Amazon heeft het allemaal. Bekijk hier het huidige aanbod van tv’s. Naast dat je bij Amazon een tv kunt kopen, biedt Amazon ook Amazon prime aan. Dit is een dienst die je kunt kopen waarmee je extra’s krijgt en het is een streamings dienst die sinds kort ook in Nederland beschikbaar is. Wanneer je op Amazon een tv koopt, heb je de mogelijkheid om Amazon Prime erbij te kopen.

Waarom een tv kopen op Amazon?

Amazon biedt verschillende mogelijkheden aan wanneer je een tv op hun site koopt.

24-maanden renteloze financiering

Zo biedt Amazon een 24-maanden renteloze financiering aan zodat je in termijnen kunt betalen. Op geselecteerde HDTV’s van 599 euro en hoger kan je zo’n termijnbetaling afsluiten. Er wordt rente in rekening gebracht vanaf de aankoopdatum als het promotionele saldo niet binnen 24 maanden volledig is betaald. Er is wel een minimale maandelijkse betalingen vereist voor het aflossen van je tv van Amazon.

amazon tv

Betaalbare uitgebreide garanties

Daarnaast kan je een verzekering afsluiten bij het kopen van een tv op Amazon. Bescherm je nieuwe televisie met een reeks betaalbare uitgebreide beschermingsplannen van een van Amazon’s garantieaanbieders. Als er iets misgaat met je TV, bel je gewoon je garantieaanbieder en laat je het product repareren. Er zijn verschillende garantieaanbieders te vinden op Amazon. Wanneer je hulp nodig hebt met je nieuwe tv, dan kan Amazon je ook helpen. Amazon biedt gratis technische ondersteuning tot 60 dagen na verzending van je tv.

Amazon prime TV

Amazon prime is een dienst waar je maandelijks 2,99 voor moet betalen. Voor dit bedrag krijg je een streamingsdienst met allemaal Nederlandse en buitenlandse films en series zoals Fast and Furious en House, gratis games en ingame content, en gratis en snelle bezorging van je bestellingen op Amazon. Sinds kort is Amazon prime ook in Nederland beschikbaar. Mocht je niet in Nederland wonen, dan geldt de gratis en snelle bezorging ook voor adressen in België.

Amazon Prime app voor TV

Naast dat Amazon prime een streamingsdienst is en gratis en snelle bezorging beschikbaar maakt, kan je ook foto’s opslaan en delen op Amazon prime. De foto’s staan veilig in een app die je kunt downloaden zodat je je foto’s op elk apparaat kunt bekijken. Wanneer je een tv koopt op Amazon kan je de app ook op je tv zetten, of soms staat de app er zelfs al op, zodat je je foto’s ook op je tv kunt bekijken. Ben je benieuwd naar Amazon prime? Bekijk dan door hier te klikken de Nederlandse pagina van Amazon prime, je kan Amazon prime gratis uitproberen voor een bepaalde periode als je interesse hebt.

 

Direct naar Amazon.nl