Amazon prime zonder creditcard

Amazon Prime zonder creditcard betalen? Hoe kan dat. Daar ga ik dieper op in, in dit blog. 

Amazon prime met IDEAL? 

Amazon prime (video) is helaas nog niet met IDEAL te betalen. Verwachting is dat dit wel snel zal komen. Gelukkig zijn er diverse andere opties om Amazon prime zonder creditcard te betalen, namelijk:

 • Een debit card
 • Automatische incasso. 

In de volgende alinea’s kan je stap voor stap lezen hoe u Amazon Prime (Video) zonder creditcard gebruiken kan.

amazon prime zonder credit card

Amazon Prime betalen zonder credit card- automatische incasso 

Amazon Prime zonder credit card middels automatische incasso betalen is de methode die het snelste is. Je hoeft hier geen extra dingen aan te vragen. Wat er moet gebeuren is de automatische incasso instellen. Als dit gelukt is kan je Amazon prime betalen zonder behulp van een creditcard.  

Dit geldt ook als je alleen Prime Video wil gebruiken, dan kan je dit zonder creditcard niet via de specifieke Prime Video website afsluiten, maar wel via Amazon zef. Hoe doe je dit? Het werk zo:

 1. Ga naar de volgende link
 2. Klik op de knop. Start de 30 dagen gratis proefperiode
 1. Nu wordt je gevraagd om in te loggen. Als je een Amazon account hebt weet je hoe dit werkt. Als je deze nog niet hebt, kan je een nieuw account aanmaken.
 2. Ingelogd? Nu kan je een automatische incasso in gaan stellen. 
 3. Na het inloggen kom je op een pagina uit waar je de methode van betalen kunt selecteren.
 4. Kies voor de mogelijkheid Sepa – bankrekening toevoegen.
 1. Nu kan je de gegevens van de bankrekening in gaan vullen. Wat moet je invullen? De swift-code, ook wel bic genoemd, IBAN en naam. De Bic is de code van de bank die bij internationale betalingen gebruikt wordt. Deze code kan je vinden bij de website van jouw bank. Zoek bijvoorbeeld in Google naar ‘BIC Code ING’, ‘BIC Code Abn Amro’, etc Zo heb je binnen 10 seconden de BIC code van jouw bank gevonden. 
 2. Als u de IBAN, BIC en naam van de bank hebt ingevuld, kan je jouw rekening als betaalmethode selecteren. Klik nu op doorgaan en voeg de bankrekening toe. 
 3. De laatste stap. Klik op de knop met ‘Start jouw proefabonnement van 30 dagen’. 

Gefeliciteerd, jouw Amazon Prime of Amazon Prime Video wordt nu zonder creditcard betaald. De kosten voor het abonnement worden maandelijks automatisch afgeschreven. 

Amazon Prime zonder credit card betalen –  debit card 

Zoals in de eerste paragraaf van dit blog benoemd, er is nog een methode om Amazon prime zonder credit card te betalen. Namelijk met gebruik van een debit card. Dit kan je zien als een soort van prepaid credit card. Je kan hiermee betalen op locaties waar creditcard kunnen worden gebruikt. Wel is het zaak om eerst geld om de debit card te zetten. 

Amazon Prime betalen met een debit card betalen werkt als volgt. 

 1. Bestel een van de beschikbare debit cards
 2. Zet geld op de kaart. Instructies hiervoor krijg je bij aanschaf van de debit card
 3. Ga naar deze pagina
 4. Volg de stappen, zoals hierboven beschreven, voor het toevoegen van de automatische incasso. Het verschil zit erin dat je niet kiest voor het toevoegen van een bankrekening. Kies voor de optie Credit Card of Debit Card toevoegen.
 5. De kosten voor Amazon prime  / video worden nu zonder gebruik te maken van een credit card, afgeschreven van jouw debit card. Belangrijk dat er altijd voldoende saldo op deze kaart staat 

Direct naar Amazon.nl