Amazon Xbox X Series

In dit blog meer informatie over de Xbox X series die ook op Amazon te koop komt. Zo hebben we info over de releasedatum, prijs, pre-orders, specificaties en games van Xbox Series X. 

Xbox X series op Amazon 

De Xbox Series X, die binnenkort verkrijgbaar is op Amazon, is de krachtigste console die Microsoft ooit heeft gemaakt, met indrukwekkende specificaties, een veelbelovende reeks games en gekende compatibiliteit met zowel de Xbox One als gaming-pc’s.

De beweringen van Microsoft voor de Xbox Series X zijn behoorlijk gewaagd. Het systeem zal ernaar streven om de meeste games te draaien met 4K-resoluties en 60 frames per seconde framerates. Bepaalde games kunnen tot 8K-resoluties en 120 fps-framerates gaan 

Qua spel zal de Xbox Series X geen echte exclusieve titels hebben, aangezien elke Xbox Series X-game beschikbaar zal zijn op zowel de Xbox One als de pc, in ieder geval de komende jaren. Maar gamers zullen kunnen genieten van inzendingen in populaire first-party series, zoals Halo Infinite en Senua’s Saga: Hellblade II. Games voor de Xbox X Series zullen natuurlijk ook op Amazon beschikbaar zijn. 

xbox x series

Laatste nieuws over Xbox Series X 

  • Een nieuwe video laat zien hoe Xbox Series X het doet ten opzichte van andere consoles, die o.a te koop zal staan op Amazon, waarbij een grote maar indrukwekkend slanke console wordt onthuld.
  • De Xbox Series X zou ergens tussen 6 november en 13 november kunnen worden gelanceerd, mogelijk om PS5 op de markt te verslaan.

Software en hardware Xbox Series X op Amazon

  • Wat het is: de krachtigste gameconsole van Microsoft ooit
  • Releasedatum: november
  • Waar te koop: Diverse webwinkels, gamewinkels, Xbox Series X store of Amazon
  • Prijs: TBD
  • Belangrijkste kenmerken: 4K-beelden bij 60 FPS, 8K en 120 fps-ondersteuning, ray tracing, bijna onmiddellijke laadtijden
  • Belangrijkste games: Halo Infinite, Senua’s Saga: Hellblade II, volledige achterwaartse compatibiliteit met Xbox One
  • Specificaties: Custom AMD Zen 2 CPU, 1 TB NVMe SSD, 16 GB GDDR6-geheugen, 12 teraflop RDNA 2 GPU

Uitgavedatum Xbox Series X op Amazon

Xbox Series X staat gepland voor een release op Amazon in november 2020, die het zal opnemen tegen Sony’s PS5. Microsoft heeft dit aangekondigd in een recent blog. Het bedrijf heeft echter nog geen exacte datum vastgesteld, dus het zou theoretisch elk moment tussen 1 november en 30 november kunnen komen.

Meerdere lekken wezen op een mogelijke lancering al op 6 november, zoals aangegeven op een vermeende doos voor de Xbox Series X-controller.

Prijs Xbox Series X op Amazon 

De Xbox Series X heeft nog geen prijs voor Amazon aangekondigd. De Xbox One werd in 2013 gelanceerd voor rond de 500 euro, dus het is mogelijk dat de Xbox Series X zich ook op deze prijs richt. Alles daarbuiten is pure speculatie.

Het is echter de moeite waard om erop te wijzen dat u niet in één keer voor de Xbox Series X hoeft te betalen, hoeveel het ook kost. Met het Xbox All Access-programma van Microsoft kunnen potentiële kopers in termijnen voor een console betalen, en de Xbox Series X is ook een optie zodra deze wordt gelanceerd. Momenteel is de duurste Xbox All Access-optie $ 25 per maand gedurende 24 maanden, waarmee je een Xbox One X- en een Xbox Game Pass Ultimate-abonnement krijgt voor de volledige duur. 

Kortom, het is nog even afwachten wat de definitieve prijs voor de Xbox Series X op Amazon gaat worden, we hebben wel al een vermoeden voor een richtbedrag.

Xbox X Series op Amazon kopen 

Als wij de definitieve prijs van de XBox X Series op Amazon weten, zetten wij dat in dit blog. 

Hierbij een link naar de Xbox X sectie op Amazon.nl