Amazon Echo Spot

De Amazon Echo Spot is een wekkerformaat Alexa spraakgestuurd apparaat met een rond scherm van 2,5 inch diameter en een ingebouwde camera. De Echo Spot biedt dezelfde handsfree functies als andere Amazon Echo-apparaten in een compacte eenheid met een extra visueel voordeel.

Wat u kunt doen met de Amazon Echo Spot

  • Bel handsfree
  • Gratis videogesprekken voeren met de ingebouwde camera naar iedereen die een Amazon Echo Show, Echo Spot of smartphone heeft met de Alexa-app.
  • Profiteer van Alexa-vaardigheden, met tienduizenden vaardigheden of taken die Alexa kan uitvoeren, kunt u Alexa vragen om te helpen met bijna alles wat u zich kunt voorstellen. Vraag Alexa om een ​​vaardigheid die je nodig hebt om je ervaring aan je behoeften aan te passen, en er worden continu nieuwe Alexa-vaardigheden toegevoegd. Je kunt Alexa vragen om je dagelijkse horoscoop te verstrekken, statistieken van je Fitbit te bekijken, games zoals Jeopardy Te spelen, je meditatiegids te zijn en je zelfs helpen je waterinname te volgen.
  • Met uw Echo Spot kan Alexa u de weersvoorspelling vertellen, nieuwsoverzichten geven en zelfs vragen beantwoorden door de informatie voor u online op te zoeken.
  • Door sommigen aangeduid als een “slimme wekker”, is de Echo Spot in staat tot zoveel meer. Het kan uw wake-up call zijn, maar ook uw kookwekker, takenlijstvolger, boodschappenlijstbewaarder en kalendermonitor om u te herinneren aan belangrijke afspraken. Het kan ook reserveringen maken voor die lunch met je schoonmoeder, helpen bij het boeken van reisarrangementen en zelfs je updates synchroniseren met je familie via de Alexa-app.

Link naar de Echo Spot op Amazon 

Meerdere apparaten bedienen

Hoewel het officieel geen smart home hub is, zorgt de Wi-Fi- en Bluetooth-connectiviteit ervoor dat de Echo Spot apparaten kan bedienen die deze technologieën gebruiken. Afhankelijk van de smart home-apparaten die u hebt, kan deze mogelijk werken met uw slimme gloeilampen, slimme tv, slimme deursloten, slimme thermostaten en zelfs slimme plafondventilatoren.

De Echo Spot kan werken met compatibele videocamera’s, zoals de Amazon Cloud Cam, videodeurbellen, slimme babyfoons en babycamera’s, of een camera ergens anders in uw huis die u in de gaten wilt houden. 

Amazon Prime-leden kunnen de Echo Spot gebruiken om via Prime Music naar muziek te luisteren en songteksten op het scherm weer te geven (als je Prime niet hebt, biedt Amazon Music Unlimited een speciaal geprijsd abonnement voor Echo-apparaten die ook songteksten kunnen afspelen) . Bekijk Amazon-shows, video’s en Amazon Prime-films op uw Echo Spot met Prime Video. U kunt zelfs items bestellen met uw Prime-lidmaatschap door het gewoon aan Alexa te vragen, en uw bestelling wordt gratis verzonden.

Amazon echo spot

Specificaties Amazon Echo Spot

De Echo Spot is een rond apparaat dat 14,8 oz weegt. en meet 4,1 “x 3,8” x 3,6 “, met een schuin rond scherm met een diameter van 2,5”.

De Spot bevat een luidspreker van 1,4 inch. Voor robuuster geluid kan de Spot verbinding maken met en audio streamen naar andere Echo-apparaten, compatibele Wi-Fi of Bluetooth-luidsprekers, of je kunt de 3.5 mm audio-uitvoeroptie van de Echo Spot gebruiken om een ​​fysieke luidspreker aan te sluiten.

Een camera aan de voorzijde bevindt zich boven het weergavescherm voor video-oproepen. Wanneer privacy de voorkeur heeft, heeft de Echo Spot een knop aan de achterkant waarmee de microfoons en de ingebouwde camera worden in- of uitgeschakeld.

De Amazon Echo Spot gebruikt vier microfoons, 2e generatiemtechnologie, verbeterde ruisonderdrukking en beamforming-technologie om je op afstand te horen of zelfs wanneer de tv of muziek op de achtergrond wordt afgespeeld. Als u meer dan één Echo-apparaat hebt, gebruikt Alexa Echo Spatial Perception (ESP) om te bepalen vanaf welk Echo-apparaat u het dichtst in de buurt komt.

Hoe de Amazon Echo Spot in te stellen

Het instellen van de Echo Spot van Amazon vereist slechts een paar eenvoudige stappen:

  1. Steek de Echo Spot in een stopcontact.
  2. Maak verbinding met internet (wifi).
  3. Meld u aan bij de Alexa-app op uw smartphone of tablet om uw Echo Spot te synchroniseren en de volledige set functies en functionaliteit van Alexa voor uw Spot in te schakelen, zoals het inschakelen van nieuwe vaardigheden, verbinding maken met smart home-apparaten en meer.
  4. Je bent klaar! Vraag Alexa alles. Alexa gebruikt kunstmatige intelligentie om uw woordenschat, spraakpatronen te leren en uw stem te herkennen om een ​​gebruikersprofiel op te bouwen dat slimmer wordt naarmate u het gebruikt.

Link naar de Echo Spot op Amazon