Amazon IPhone

Twijfel je of je een IPhone kunt kopen op Amazon? Amazon is vrij nieuw in Nederland. Hierdoor zijn er twijfels of de site wel zulke goede producten levert en of het levert wat het zou moeten leveren. Logisch, alles wat nieuw is moet eerst uitgetest worden.

Maar, Amazon is niet meer weg te denken uit Amerika dus je kan best een gokje wagen en iets op de Nederlandse Amazon kopen. Ook in Nederland begint Amazon steeds belangrijker te worden en bestellen steeds meer mensen producten op Amazon. Wanneer je een IPhone op Amazon wilt kopen heb je de keuze tussen een volledige nieuwe iPhone, en een iPhone die is opgeknapt.

Refurbished IPhone Amazon

Amazon heeft opgeknapte IPhones in het assortiment. Of je nu op zoek bent naar een iPhone X of een iPhone 6, Amazon heeft veel opties die refurbished zijn. De prijzen van een opgeknapte IPhone zijn aanzienlijk lager. Dit komt doordat de IPhone eigenlijk een tweedehands telefoon is die later is opgeknapt door er bijvoorbeeld een nieuw scherm in te zetten of door de batterij te laten vervangen. Zo is de IPhone weer zo goed als nieuw.

Een opgeknapte IPhone van Amazon is voor iedereen die graag een IPhone wilt, maar die er niet zoveel geld aan uit wil geven. De opgeknapte IPhone van Amazon komen, tenzij anders aangegeven, altijd met de originele oplaadkabel, de originele oordopjes en in de originele doos.

IPhone op Amazon betrouwbaar?

Amazon is een betrouwbare website om IPhones op te kopen. Maar het is begrijpelijk dat je zeker wilt weten dat je het goede product koopt en binnen krijgt. Daarom staat hieronder hie je kunt bepalen of de telefoon die je hebt binnen gekregen daadwerkelijk de telefoon is die je besteld hebt.

amazon iphone

Tip – Neem contact op met de provider

Belangrijke tip na het aanschaffen van een Iphone via Amazon. Alle smartphones zijn vergrendeld met een speciale mobiele drager. Wanneer er contact wordt opgenomen met de mobiele provider om een nieuwe dienst aan te bieden aan de nieuwe telefoon, vragen ze de kopers om het IMEI-nummer van de telefoon, het ESN-nummer of het specifieke nummer van de provider te kennen om deze aan te sluiten op het netwerk. Door het gebruik van deze informatie, zullen ze in staat zijn om belangrijke informatie over je telefoon te vertellen zoals of je telefoon eerder gebruikt is. Hiermee kun je te weten komen of je Iphone van Amazon nieuw of opgeknapt is.

Fysieke controle Amazon Iphone

Nieuwe IPhones die rechtstreeks van de fabrikant zijn verzonden, moeten fysiek onberispelijk zijn. Als er krassen of andere onvolkomenheden te zien zijn onder een fel licht, is het heel goed mogelijk dat de IPhone van Amazon niet gloednieuw is. De achterkant moet ook worden verwijderd als dit mogelijk is, zodat het gebied rond het batterijcompartiment kan worden onderzocht.

Stickercheck

Controleer bovendien altijd de stickers aan de binnenkant van je telefoon op waterschade. Een witte sticker betekent misschien niet veel, omdat hij gemakkelijk kan worden vervangen, maar een geactiveerde sticker met waterschade zou zeker een duidelijk teken zijn dat de IPhone van Amazon niet nieuw is.