Amazon kortingscode

In dit blog lees je alles over de Amazon kortingscode mogelijkheden. Waar kan je deze kortingen bijvoorbeeld vinden? Hoe gebruik je deze? Wat zijn populaire acties? Hoe zit dit in Nederland (Amazon.nl), België of Duitsland (Amazon.de)

Amazon biedt diverse kortingscodes voor tal van producten en categorieën. Als je zo’n code gebruikt, kan je tot wel 40% korting krijgen. De hoogte van het percentage ligt meestal tussen de 5% en 20%. 

Hierbij een link naar het overzicht van de huidige kortingscodes op Amazon 

Hoe gebruik maken van een kortingscode voor Amazon?

Stappenplan om jouw kortingscode voor Amazon te verzilveren / in te voeren:

1: Ga naar de pagina waar alle coupons zich bevinden (volg de link)
2: Voeg de kortingscodes toe aan je winkelmand
3: Zoek een product in de categorie waarvoor je de code wilt inwisselen
4: Voeg de producten toe aan je mandje en klik erop
5: Doorloop de stappen tot je uiteindelijk bij betalen komt
6: De kortingscode voor Amazon wordt nu verzilverd. Je hoeft deze niet meer in te voeren als je deze al hebt toegevoegd. De korting wordt van het eindbedrag afgehaald. 

amazon kortingscode

Populaire kortingscodes op Amazon – 2023

Om even een voorbeeld te schetsen van wat je kunt verwachten qua kortingscode op Amazon in 2023. Denk aan kortingen op kleding, kindles, films, e-books of boeken zoals:

  • 20% korting op je gehele bestelling
  • €10 korting op Student Prime
  • Tussen de 2 euro en 5 euro korting op je geselecteerde product 
  • €15 korting op huishoudelijke artikelen
  • Gratis verzending
  • En zo zijn er nog honderden deals in 2023

Meestal zijn er tientallen kortingscodes beschikbaar op de pagina waar de coupons zich bevinden (volg de link). Een makkelijke manier om tientallen euro’s te besparen op jouw bestelde producten middels een coupon

Kortingscodes op Amazon voor een bepaalde periode

Let op de periode dat een kortingscode op Amazon geldig is. Vaak zijn de codes een maand geldig. Let er dus op dat je aan het einde van de maand niet te laat bent met bestellen. De codes verlopen en er komen weer nieuwe voor in de plaats. Wat ook kan gebeuren is dat het product uitverkocht is. Dan heb je ook niks aan je kortingscode voor Amazon meer. 

Uitverkoop  zonder kortingscode op Amazon

Naast de kortingscodes deals voor Amazon, is er ook nog de normale uitverkoop. De ouderwetse sale. Tienduizenden producten die vaak extra voordelig kunnen worden aangeschaft, zonder gebruik van een kortingscode. Deze deals kan je ontdekken door te sorteren op productcategorie of prijs. Dan zie je vanzelf de aanbiedingen voorbij komen. 

Warehouse deals zonder kortingscode 

Dan bestaat er nog de Amazon Warehouse deals, waar ook geen kortingscode voor benodigd is. Hier kan je geretourneerde producten kopen. Met deze producten is vaak niks mis. Alles werkt naar behoren. Ze zijn alleen al uit de doos gehaald en uitgepakt. Amazon verkoopt deze open doos producten nog een keer, met een hoge korting. Alle producten zijn gecheckt op staat, zodat je zeker weet dat er niks mis is met jouw gewenste product. Daarnaast mag je gewoon gebruik maken van de retourplicht en klantenservice bij ontevredenheid. 

Kortom, ook zonder kortingscode kan je op Amazon diverse deals krijgen. 

Amazon kortingscodes voor Nederland / Duitsland / België

Kortingscodes verschillen per website. Zo zijn er andere kortingen op Amazon.de of Amazon.nl. Waar jij ook woont (Nederland, België, Duitsland, etc), je kan overal profiteren van deze kortingscodes. 

Meer vragen over Amazon deals of kortingscodes?

Voor vragen over kortingscodes of deals voor Amazon in 2023, kan je altijd mailen naar info@webwinkelenvanuitnederland.nl

Direct naar Amazon.nl