Amazon Echo show

In dit blog een uitgebreide review van de Amazon Echo Show en informatie over het bestellen vanuit Nederland. 

Pluspunten Amazon Echo Show 

De Amazon Echo Show 5 bevat veel functies in een compact, slim scherm dat gemakkelijk op uw nachtkastje past. De zonsopgangsalarmen maken het gemakkelijk om uit bed te komen. Het nieuwe Smart Home-bedieningspaneel biedt u een handige manier om uw gadgets met één aanraking te bedienen. Bovendien heb je nog steeds toegang tot alle spraakopdrachten van Alexa en een paar handige privacyfuncties zoals een fysieke sluiter.

Verbeterpunten

De vergelijkbare Google Nest Hub is beter in het showen van uw foto’s, het doorlopen van recepten en het organiseren van uw smart home. Het scherm van de Show is iets te helder voor een donkere kamer. Je kunt je slaaptijden niet aanpassen of een zonsopkomst buiten bepaalde uren instellen.

Meer informatie over de Amazon Echo Show

Amazon Echo show – uitgebreide review 

De Amazon Echo Show 5 past mooi op je nachtkastje. Het is een goede werkende display en een e slimme wekker voor een aantrekkelijke (ver onder de concurrentie) 

Alexa is zo goed als we gewend zijn, met een overvloed aan spraakgestuurde functies. Met de camera kun je videogesprekken voeren . Als je je zorgen maakt over privacy, heeft de Amazon Echo Show 5 een fysieke sluiter en met een nieuwe functie kun je snel je opgeslagen spraakopdrachten verwijderen door erom te vragen.

De zonsopgang-alarmfunctie maakt van de Echo Show 5 een betere wekker, dus als je een slim display voor naast  je bed wilt, ga dan voor de Amazon Echo Show 5

amazon echo show

Amazon Echo show 5 – Naamgeving 

Ondanks de naam is de Amazon Echo Show 5 niet de vijfde versie. Het cijfer 5 verwijst naar het 5,5 inch touchscreen. Amazon heeft twee vorige Echo-shows uitgebracht (versie 1 en 2) 

Fysieke knoppen

Naast het touchscreen heeft de Echo Show 5 fysieke knoppen voor volume langs de bovenkant van de driehoekige behuizing. Je kunt de microfoon dempen en de camera uitschakelen met een enkele knop naast de volumeregeling. Je kunt ook een fysieke sluiter over de camera schuiven en nog steeds praten met Amazon’s ingebouwde assistent Alexa.

Media in Nederland

De Amazon Echo Show 5 werkt met verschillende nieuwssites zoals Reuters voor dagelijkse briefings. Je kunt shows bekijken via Amazon Prime of NBC en je kunt muziekvideo’s bekijken met Vevo.Ook zijn er diverse bekende Nederlandse media die je kunt bereiken. 

Nieuwe features 

De Echo Show 5 van Amazon brengt een aantal nieuwe trucs met zich mee naast de alarmen voor zonsopkomst. Blader naar links vanaf de rechterkant van het scherm voor een nieuw bedieningspaneel met snelkoppelingen voor alarmen, video’s bekijken, muziek afspelen, je slimme woning bedienen, je vaardigheden bekijken (in feite apps voor Alexa) en communiceren met andere Alexa-apparaten.

Het smart home bedieningspaneel is gereviseerd. Voorheen zag u een gigantische lijst met al uw groepen en apparaten. Druk nu op de slimme startknop en Alexa biedt een betere organisatie. U ziet eerst recent gebruikte apparaten. Met de knoppen bovenaan kunt u uw apparaten bekijken op groepen die u hebt ingesteld of op apparaatcategorie zoals lichten, schakelaars of thermostaten.

Meer informatie over de Amazon Echo Show bestellen vanuit Nederland.