Amazon echo dot 3

Aangezien Amazon zijn best doet om in elke mogelijke productmarkt, elk mogelijk huis en elke mogelijke kamer te infiltreren, is de nieuwe 3e generatie Echo Dot misschien wel de meest verleidelijke manier om Amazon’s Alexa-stemassistent bij u thuis te brengen. In dit blog een uitgebreide review van de Amazon echo dot 3. Ook krijg je meer informatie over het kopen in Nederland. 

Amazon Echo dot 3 – Algemeen 

Het blijft futuristischs om commando’s te brullen en het horen van reacties van een kleine elektronische stem in een doos, maar aan de oppervlakte is alles aan dit product vrij eenvoudig. Het ontwerp van de Amazon echo dot 3 is klein en puckvormig.

Stof vervangt de harde buitenkant van het vorige model en de bedieningselementen bovenop het apparaat hebben ook een make-over ondergaan. Het ziet er daardoor merkbaar slimmer uit – we zien het als een mooie toevoeging aan een kamer in plaats van iets dat je uit het zicht wilt verbergen.

Je moet de Amazon Echo Dot 3 aansluiten op stroom en je kunt andere apparaten aansluiten via de 3,5 mm aux-uitgang voor beter geluid, maar verder kan hij overal heen waar hij je stem kan horen. Eenmaal ingeschakeld, is het eenvoudig om de Amazon Alexa-app te gebruiken en verbinding te maken met je wifi-netwerk.

Kenmerken Amazon Echo dot 3

Met de Amazon echo dot 3 en Alexa kan je nog steeds muziek afspelen, vragen beantwoorden, nieuws lezen, het weer bekijken, alarmen instellen en compatibele smart home-apparaten bedienen, van tv’s tot thuisbioscoopversterkers en luidsprekers. En je kunt Spotify bedienen, evenals Amazon Music. Spraakoproepen zijn een relatief nieuwe toevoeging, terwijl het aantal Skills – apparaten die met Alexa werken – voortdurend groeit en een hele reeks producten omvat, van Domino’s Pizza en Uber.

Wat nieuw is aan de Amazon echo dot 3, is een nieuwe driver en een wijziging in de microfoonlay-out. Er is hier een driver van 4 cm in plaats van 3 cm op het vorige model en Amazon beweert dat hij daardoor 70 procent luider is. Interessant is dat er minder microfoons zijn, vier in plaats van zeven, maar aanpassingen aan het ontwerp zijn bedoeld om de prestaties net zo sterk te maken.

amazon echo dot 3

Amazon Echo Dot (3e generatie) geluid

De drie belangrijkste onderdelen van de prestaties van de Amazon echo Dot van de derde generatie zijn hoe goed Alexa je hoort, hoe goed de spreker klinkt (voor antwoorden en muziek) en wat hij kan doen. De vorige Echo Dot was al behoorlijk indrukwekkend wat betreft het horen van je commando’s, en we zijn net zo blij met de prestaties hier. Zelfs met muziek die wordt afgespeeld, zal Alexa door een duidelijke opdracht worden gewekt. 

Technische specificaties Amazon echo dot 3

Na het kopen van de Amazon echo dot 3 kunt u genieten van de volgende technische specificaties: 

– Wi-Fi Ja
– Bluetooth Ja
– Uitgangen 3,5 mm
– Afmetingen (hwd) 43 x 99 x 99 mm
– Gewicht 300 gram
– Derde generatie dot 

Amazon Echo Dot 3 – Eindreview 

De nieuwste Amazon Echo Dot 3  is de gemakkelijkste, goedkoopste en beste manier om Alexa bij je thuis te brengen. Het werkt goed op zichzelf en kan worden geïntegreerd in talloze andere slimme huis-producten, waardoor spraakbesturing en slimme functies slechts een commando verwijderd zijn.

In lijn met de nieuwste Amazon Echo-producten is de geluidskwaliteit merkbaar verbeterd, De Amazon echo dot 3 is een eenvoudige en effectieve slimme luidspreker die we zeker aanbevelen om te kopen. 

Amazon Echo dot 3 in Nederland

De Amazon Echo dot 3 is ook in Nederland te koop. Deze wordt ook in ons land steeds populairder en is in steeds meer huishoudens te vinden. Hierbij een link naar de Amazon Echo Dot 3 op Amazon Nederland