Amazon instant pot

Amazon heeft wereldwijd maar liefst 300.000 Instant Pots verkocht tijdens Prime Day van vorig jaar, toen ze werden verkocht tegen hun toen laagste prijzen ooit. Als de deals van Prime Day 2020/2021 zoiets als de afgelopen jaren zijn, zien we nog meer en hopelijk zelfs betere deals. Maar wat is de instant pot precies? In dit blog meer uitleg over de Amazon instant pot.  

Wat is een Instant Pot van Amazon?

Allereerst de ‘wat is’ vraag. De Amazon Instant Pot kan meer dingen doen – en meer eten maken – dan je in zo’n kleine ruimte voor mogelijk houdt. Afhankelijk van het model dat je krijgt, kun je families van zes of meer in één klap voeden. Daarnaast kan het wel 10 gemeenschappelijke keukenapparaten vervangen door één: het is een:

  • Snelkookpan
  • Slowcooker
  • Rijstkoker
  • Yoghurtmaker
  • Cake maker
  • Eierkoker
  • Sauteerpan
  • Steamer
  • Verwarmer
  • Sterilisator.

We kunnen dus wel stellen dat de instant pot van Amazon zeer veelzijdig is.

amazon instant pot

Amazon Instant pot schoonhouden

Alle onderdelen in de Instant Pot van Amazon (met uitzondering van de kookplaat) zijn vaatwasmachinebestendig, wat betekent dat de roestvrijstalen binnenpan, het deksel, de afdichtring en het stoomrek allemaal na het koken in de vaatwasser kunnen worden gegooid. Als iemand die van koken houdt maar niet van schoonmaken houdt, beschouw ik dit als een van de grootste hoogtepunten.

Veel van de accessoires (en dat zijn er veel, van een stoommandje tot een hardgekookt ei-inzetstuk) zijn allemaal makkelijk reinigbaar in de vaatwasmachine. Dit zorgt ervoor dat er een stuk minder potten en pannen nodig zijn in de keuken. Zo zijn er Instant Pots op Amazon verkrijgbaar in een 28-delige set.

Eigenschappen Amazon instant pot

De echte schoonheid van de Amazon Instant Pot, afgezien van de efficiëntie, is het totale gemak. Het neemt belemmeringen weg voor zowel thuis koken als gezond eten. In plaats van droge zwarte bonen een nachtje te moeten weken en vier uur geduldig sudderen, kun je ze in de pot gooien en ze 30 minuten onder druk koken terwijl je een Netflix-show aan het kijken bent. 

De instant pot heeft meer dan 50.000 vijfsterrenrecensies van Amazon. Als u op zoek bent naar een nieuwe doe-alles-keukengadget, dan zou ik u dit product ten zeerste aanraden. 

Amazon Instant pot & prime day.

Elk jaar kopen mensen op Amazon Prime Day honderdduizenden Instant Pots, het echte Zwitserse zakmes van keukens in het hele land. Vorig jaar brak het totale volume van de bestellingen van het 36 uur durende evenement de vorige verkooprecords van Instant Pot.

Als je maar één keukenapparaat gaat kopen, of je kunt maar één hypothetisch hulpmiddel meenemen naar een keuken op een onbewoond eiland, zou het moeilijk zijn om er een te vinden met meer toepassingen dan dit. De Instant pot van Amazon loopt echt voorop op meerdere vlakken. 

Meer informatie over de instant pot op Amazon?

Benieuwd hoe de Instant pot eruit ziet, volg dan deze link naar Amazon.

Voor vragen over het bestellen, betalen, het maken van een account of andere service gerelateerde vragen kan je altijd mailen naar info@webwinkelenvanuitnederland.nl