Amazon Black Friday

Amazon Black Friday is dit jaar (2023) op vrijdag 24 november. De deals met hoge kortingen zijn bekend aan het begin van de Black Friday week. Natuurlijk zijn er niet alleen tijdens deze periode deals. Amazon.nl heeft dagelijks nieuw aanbiedingen.

Volg deze link om te kijken naar het huidige aanbod deals op Amazon. In dit blog vertel ik je meer over de bijzondere deals die we op Black Friday op Amazon kunnen verwachten. 

Black Friday Amazon 2023

Amazon is ook buiten Black Friday 2023 een van de populairste platformen in de wereld om producten te kopen zoals 

  • Elektronica
  • Speelgoed
  • Kleding
  • Vrije tijd
  • Boeken
  • En nog honderden categorieën 

Het marktaandeel van Amazon groeit erg snel. Zo is Amazon in de Verenigde Staten en Duitsland al marktleider, 50% van alle Duitsers start de zoektocht naar een product op Amazon. Ook in Nederland is Amazon van plan om de grootste webwinkel te worden. Ze willen de dominantie van Bol.com in de komende jaren gaan aanvallen. Daarom verwachten wij dit jaar bijzondere Black Friday deals op Amazon. Om zo meer Nederlanders kennis te laten maken met deze webshop. 

Voorspelling Black Friday 2023 Amazon NL 

Of Amazon dit jaar meedoet aan Black Friday is niet meer de vraag. Dit doen ze uiteraard met bijzondere deals. Vorig jaar waren er voor 1 week, elke dag Black Friday dagdeals tegen hoge kortingen. Verwacht wordt dat deze deals dit jaar terug gaan komen. Deze hoge kortingen op Amazon tijdens Black Friday op fashion, speelgoed, elektronica en nog meer populaire productcategorieën. 

Amazon black Friday

Wanneer is Amazon Black Friday 

Vorig jaar was Amazon Black Friday in de week van 21 november tot en met 29 november. 29 november was toen de officiële dag in de wereld voor Black Friday. Amazon was dus een week eerder begonnen. Daarom verwachten wij voor dit jaar dat de Black Friday deals op Amazon een week eerder beginnen en weer dagelijks doorlopen. 

Wanneer is het dit jaar precies?

Omdat de echte Black Friday dit jaar start op 27 november, verwachten we rond 19 november de eerste deals op Amazon te zien. 

Amazon black friday deals afgelopen jaren

Vorige Black Fridays op Amazon waren er spectaculaire aanbiedingen. Hierbij wat voorbeelden van oude deals: 

  • Apple Watch 4 (GPS) 40mm in verschillende kleuren € 429,- voor € 329,- (23% korting)
  • PlayStation 4 Pro (1TB) incl. FIFA 20 van € 439,- voor € 319,- (27% korting)

En zo zijn er nog meer prachtige Amazon Black Friday deals die je zo 100 euro op een bestelling kunnen besparen. 

Andere Amazon kortingsdagen

Naast Amazon Black Friday zijn er nog enkele dagen waarop veel korting kan worden gevonden op tientallen producten:

Huidige deals op Amazon 

Als je niet kan wachten tot Black Friday  2023 op Amazon plaats vindt, kan je het huidige aanbod deals bekijken. Het hele jaar door zijn er leuke acties en kortingen op Amazon. Benieuwd naar de huidige acties? Volg dan deze link naar Amazon NL.