Amazon Prime Day

In slechts een paar jaar heeft het jaarlijkse wereldwijde winkelevenement van Amazon, Prime Day, zich gepositioneerd als een belangrijke, niet te missen winkelperiode, ook in Nederland. 

Prime Day 2024 is een 48-uurs evenement, midden juli. Wanneer dit precies is, wordt nog bekend gemaakt. 

Het brede scala aan deals tijdens Amazon Prime Day, is slechts een van de voordelen die Prime-leden kunnen genieten. Lees meer over de voordelen van Prime in het blog. 

Alles over Amazon Prime day in Nederland 

Amazon Prime Day is de jaarlijkse winkelperiode die exclusief is voor Prime-abonnees. Dit jaar werd Prime Day in Nederland gelanceerd op 23 juli en in tegenstelling tot Black Friday of Cyber ​​Monday duren deals tot 36 uur. Als u Amazon Prime niet heeft, kunt u zich aanmelden voor een gratis proefversie, alleen om te profiteren van de deals. 

Misschien vind je niet alles op je Amazon verlanglijstje tijdens de Prime Day-kortingen, maar het is de beste gelegenheid om cadeaus in te slaan tijdens de zomermaanden. Verwacht geweldige besparingen op technologie zoals 4K HDR-tv’s, koptelefoons, draadloze opladers, Amazon Echo- en Fire-producten, smartphones en nog duizenden producten in de aanbieding tijdens Amazon Prime day. Vanuit Nederland kan je eenvoudig bestellen op de Amazon NL in het Nederlandse

Amazon prime day

Amazon Prime day 2024

Lijkt Amazon Prime Day 2024 ver weg? Het zal veel sneller komen dan je denkt en, zoals bij elk groot verkoopevenement, zijn degenen die de beste koopjes krijgen, altijd degenen die goed zijn voorbereid. 

Amazon Prime Day 2019 was het grootste wandelevenement van de zomer met deals die elk uur gedurende de twee dagen binnenkwamen. Er waren enorm veel geweldige aanbiedingen voor alles, van smart home-apparaten tot koffiemachines, schoonmaakproducten en meer. Veel artikelen zijn binnen een uur uitverkocht – elke seconde telt echt op Amazon Prime Day, dus het loont om goed voorbereid te zijn.

Raak echter niet in paniek. Maak je gevechtsplan nu klaar. En als je niet kunt wachten op Amazon Prime Day, onthoud dan dat Black Friday niet zo ver weg is.

Wanneer is Amazon Prime day 2024? 

Wanneer is Amazon Prime day 2024? Amazon geeft de data voor deze dag pas enkele weken voor het evenement vrij. Wanneer dit normaal gesproken is? De laatste paar jaar vond het event midden juli plaats. We denken dat Amazon Prime Day 2024 op maandag 23 juli begint. De deals gaan vaak tot ver in de week door, ondanks de naam die impliceert dat het maar één dag is. Nadat het hoofdevenement dit jaar officieel was afgelopen, gingen de deals door en bleven sommige prijzen laag voor de rest van de week.

Koopjes scoren op Amazon Prime Day 2024

Dit zijn onze tips voor een koopje / deal op Amazon Prime Day 2024:

  1. Meld je van tevoren aan voor een Amazon Prime-account: dit is de enige manier om deel te nemen aan de deals; u hoeft zich echter niet te abonneren. Je kan gebruik maken van de 30 dagen proefversie. 
  2. Download de Amazon-app op uw smartphone – op die manier ontvangt u meldingen wanneer deals binnenkomen en wanneer je ze kan bestellen vanuit Nederland. .
  3. Doe je onderzoek vóór Amazon Prime Day – noteer prijzen vóór het evenement, zowel op Amazon als op andere sites die hun prijzen op elkaar afstemmen. Zo zie je snel wat de beste deals zijn. 
  4. Maak een Amazon Prime Day-verlanglijstje door ’toe te voegen aan winkelmandje’; dat betekent dat u op de dag al uw wensen op één plaats kunt vinden.

Goed voorbereid voor Prime Day

Klik op onderstaande link als u nu uw gratis proefversie (30 dagen) van Amazon Prime wilt starten om zo perfect voorbereid voor Prime Day te zijn. Als je niet annuleert, is het slechts 5,99 euro per maand om te blijven genieten van de voordelen, zoals gratis bezorging de volgende dag en toegang tot Prime Video. Gratis > Amazon Prime proefversie 

Direct naar Amazon.nl