Amazon iDeal

Amazon accepteert op de meeste van hun websites iDEAL nog niet (wel beschikbaar op Amazon.nl en .de) Toch is er een mogelijkheid om via een omweg met iDEAL te betalen op de meeste Amazon webshops. Over deze mogelijkheden lees je meer in dit artikel.

Amazon en iDEAL

Er zijn op dit moment drie manieren om op Amazon te betalen zonder creditcard en met iDEAL. Het eerst wat je kan doen is een Amazon giftcard kopen en hiermee betalen. Optie twee is betalen met een debit card. Optie is is bestellen op de Duitse Versie van Amazon (Amazon.de). Via optie 1 en 2 kan je op de Amerikaanse versie van Amazon eenvoudig met iDEAL betalen. Op de Duitse Amazon kan je eenvoudig bestellen middels automatische incasso of kan je afrekenen met iDEAL. De Duitse Amazon heeft een Nederlandse variant waar je dus met iDEAL kan afrekenen.

Optie 1: Op Amazon betalen zonder iDEAL met een giftcard

Zonder iDEAL is een giftcard de handigste manier om op Amazon te kopen. Amazon Nederland (Amazon.nl) is nog niet zo groot en daarom worden deze giftcards nog niet uitgebracht in Nederland. In de winkel zijn ze niet te koop. Wel kan je een Amazon giftcard online kopen. Er zijn diverse webshops waar deze te verkrijgen zijn. Veelal zijn deze iDEAL gift kaarten te koop via iDEAL

Amazon iDeal

Optie 2: Met iDEAL op Amazon betalen via een debit card

De tweede optie om te betalen met iDEAL op Amazon is met een debit card. Deze kan je ook online bestellen en werkt precies hetzelfde als een creditcard. Als je ouder bent dan 18 jaar kan je er een aanvragen. Op deze kaart kan je zelf geld zetten middels iDEAL of een overschrijving. Zo kan je dus toch met iDEAL op Amazon betalen. Let op, met een debit card kan je niet meer uitgeven dan er op de kaart staat. Zet er dus voldoende saldo op. Voordeel hiervan is dat je geen inkomensverklaring hoeft af te leggen. Na het bestellen van de debit card duurt het een paar dagen voor deze thuis is. Vervolgens kan je jouw producten gaan bestellen op Amazon.nl of de.

Optie 3: Bestellen op Amazon.nl via iDEAL

Op de Duitse en Nederlandse Amazon kan je wel met iDEAL betalen. Ga naar Amazon.nl en kies tijdens het bestellen voor de optie ‘Afrekenen met iDEAL’. Nu kan je op Amazon via iDEAL afrekenen zoals je dat gewend bent.

Bestellen via iDEAL op Amazon

In dit artikel hebben we je drie manieren uitgelegd om met iDEAL te kunnen betalen op Amazon. Het is aan jou om te bepalen welke methode jouw voorkeur heeft. Zelf vinden we het handigst om gebruik te maken van de methode iDEAL op Amazon.nl. Ook in verband met de lage verzendkosten die bij de Amerikaans Amazon nog vaak wat hoger uitvallen. Mocht je meer vragen hebben over dit onderwerp kan je altijd mailen naar info@webwinkelenvanuitnederland.nl. Hierbij een link naar de Nederlandse Amazon waar je dus eenvoudig met iDEAL kan afrekenen

Direct naar Amazon.nl