Amazon telefoonnummer

Het Amazon telefoonnummer is er handig als je service gerelateerde vragen hebt. Zo kan het voorkomen dat je een probleem hebt met een bestelling, een vraag hebt over de geleverde service of iets anders wat je graag wil weten over Amazon.nl 

Er zijn diverse contactmogelijkheden voor de klantenservice, zoals e-mail live chat of het telefoonnummer van Amazon bellen. Het nummer om Amazon in Duitsland (.de)  telefonisch te bereiken is +1 206 266 2992. Let op, deze servicelijn is wel in het Engels. Om contact op te nemen met de Nederlandse klantenservice, kan je deze link volgen. 

Amazon telefoonnummer bellen +1 206 266 2992

Bel het bovenstaande Amazon telefoonnummer voor al je problemen. Daarnaast zijn er mogelijkheden om jou terug te laten bellen. Dan wordt je vaak binnen 3 werkdagen teruggebeld door iemand van de klantenservice van Amazon in Duitsland (.de). 

amazon telefoonnummer

Meer vragen over het telefoonnummer van Amazon?

Als je meer vragen hebt over het telefoonnummer van Amazon.nl of de klantenservice. kan je altijd contact met ons opnemen door te mailen naar info@webwinkelenvanuitnederland.nl. Wij geven antwoord in het Nederlands. 

Direct naar Amazon.nl