Amazon PS5

De PS5 wordt tot nu toe de krachtigste gameconsole van Sony. Hier is alles wat u moet weten over de PS5 op Amazon. 

PS5 op Amazon 

De PS5 komt binnenkort te koop in de wereld en op Amazon. Nieuwe details over de console van Sony verschijnen in een rap tempo.

We weten al dat deze machine een beest is. Het systeem zal beschikken over een aangepaste 825 GB SSD die games ongelooflijk snel kan laden, evenals een 10,3 teraflop AMD RDNA 2 GPU voor het weergeven van levendige, levensechte graphics. De meeste games draaien op een resolutie van 4K met snelheden van 60 frames per seconde, maar het systeem kan theoretisch resoluties tot 8K en framesnelheden tot 120 fps aan.

Het systeem PS5 is een zwart-witte doos met afgeronde hoeken en vinnen aan de bovenkant. We weten ook dat het een kleurenschema zal delen met de vergelijkbare zwart-wit DualSense Controller.

Van de specificaties en prijs tot de releasedatum, hier is alles wat we tot nu toe hebben gehoord over de PS5 die naar alle waarschijnlijkheid ook direct op Amazon te koop is.

> Link naar PS5 Op Amazon

amazon ps5

Laatste PS5-nieuws

  • De PS5 zou tussen 13 november en 20 november kunnen worden gelanceerd op Amazon 
  • Een 2TB-model van de PS5 Digital Edition is gelekt op een Duitse winkelsite en er hangt een waanzinnig prijskaartje van $ 1.150 aan.
  • Sony heeft een PS5-pre-orderpagina gelanceerd waar je je kans kunt reserveren om als een van de eersten de nieuwe console te kopen.

Amazon – hardware / software PS5 verwacht

Wat het is: Sony’s nieuwste console, de vijfde niet-draagbare PlayStation die o.a te koop zal staan op Amazon:

Belangrijkste kenmerken: 4K-games met 60 fps, resolutie tot 8K, tot 120 frames per seconde, ray tracing, snelladende SSD

Belangrijkste spellen: Spider-Man: Miles Morales, Horizon II: Zero West, Gran Turismo 7, Ratchet en Clank: Rift Apart

Specificaties: 8-core 3,5 GHz AMD Zen 2 CPU, 10,3 teraflop AMD RDNA 2 GPU, 16 GB GDDR6-geheugen, 825 GB aangepaste SSD

Volgens een lek zou de exacte lanceringsdatum van de PS5 op Amazon 20 november kunnen zijn. Een productieve bron op Twitter beweerde dat de DualSense-controller op zichzelf al op 20 november uitkwam en  rond de 50 euro kost. Het spreekt voor zich dat de controller op dezelfde dag uitkomt als de console zelf, om multiplayer-games mogelijk te maken. (Elke PS5 wordt natuurlijk geleverd met één DualSense-controller.

PS5 prijs op Amazon 

Net als de releasedatum is de prijs van de PS5 op Amazon gehuld in mysterie. Tot nu toe weten we dat de PS4 rond de 400 euro kostte toen hij voor het eerst uitkwam. 

Sony heeft zelf beloofd dat de console “de best mogelijke waardepropositie” zal zijn, maar erkent dat de waarde niet direct correleert met de prijs. Als zodanig kunnen we verwachten dat de PS5 enigszins duur zal zijn. Net als voorheen lijkt rond de 500 euro een veilig getal; als het minder is, kunnen gamers aangenaam verrast zijn. En als het meer is dan dat, heeft Sony in ieder geval eerst onze verwachtingen getemperd.

Wees echter uiterst op uw hoede voor eventuele PS5 Amazon prijslekken die u online ziet. In de regel zijn ze allemaal nep. Als je speculatie over consoleprijzen leuk vindt, houd dan in ieder geval de talloze lekken op internet in de gaten. Maar verder zal Sony de PS5-prijs via zijn officiële kanalen bekendmaken, waarschijnlijk eerder dan later. Tenzij je het van Sony hoort, is het vrijwel zeker niet echt.

PS5 op Amazon kopen 

Als wij de prijs van de PS5 op Amazon weten, zullen we dat in dit artikel zetten. Hierbij een link naar de Playstation 5 sectie op Amazon

Direct naar Amazon.nl