Amazon Pay

Wat is Amazon Pay precies. Hoe kan ik dit in Nederland gebruiken? Over deze topics en meer gaan we het in dit artikel hebben. 

Wat is Amazon Pay? 

Amazon Pay is een dochteronderneming van Amazon.com en is speciaal ontworpen om betalingen te doen door meerdere opties te bieden aan zowel handelaren als klanten. Door deze methode wordt als u met Amazon handelt, betalen via het eigen kanaal gemakkelijk en en risicovrij. Daarnaast biedt deze service de gebruikers de mogelijkheid om met hun Amazon-accounts te betalen bij externe websites van verkopers.

Betalingskanalen Amazon Pay 

Er zijn meerdere betalingskanalen in Amazon Pay en je hebt dus altijd de mogelijkheid om uit te kiezen. Deze kanalen omvatten creditcards (Amazon Credit Cards Payment), Amazon Visa Payments, debitcards (behalve Amex-kaarten) en de andere nieuw gelanceerde apps die de overdracht van geld vergemakkelijken.

De nieuwe opties op Amazon ondersteunen digitale aankopen en stellen Amazon in staat Amazon Pay-saldo te accepteren als Amazon en andere betaalmethoden. 

Kan ik Amazon Pay gebruiken als ik een klein aantal producten verkoop?

Ja. De uitgebreide versie van Amazon Pay Express van Amazon Pay is een betalingsverwerkingsservice en vereist geen volledige e-commerce-integratie. Het wordt het best gebruikt door handelaren die het kleinere aantal producten verkopen en met één artikel in elke bestelling. Als u een Amazon-account heeft, hoeft u zich niet opnieuw te registreren en kunt u Amazon Pay gebruiken op elke externe website / app van een verkoper.

Wat als ik geen Amazon-klant ben?

Zelfs als u geen Amazon-klant bent, kunt u Amazon Pay gebruiken, op voorwaarde dat u wel een Amazon-account nodig hebt. Om dit te doen, klikt u op de Amazon-betaling op een website of app van een derde partij, gaat u vervolgens naar de link ‘uw Amazon-account maken’ en meldt u zich aan. Zodra u bent geregistreerd met een Amazon-account, kunt u Amazon Pay gaan gebruiken.

amazon pay

Hoe gebruik ik Amazon Pay?

Het ‘Geld’ op Amazon Pay is een functie die wordt toegevoegd vanuit uw account. Dit fonds kan vervolgens worden gebruikt bij websites en apps van partners, wat gemakkelijk en gemakkelijk te gebruiken is. Dit is niet hetzelfde ‘geld’ onder uw Amazon-cadeaukaartgedeelte dat wordt weerspiegeld in ‘Geschenken en tegoeden’ in uw Amazon Pay-saldo.

Veiligheid Amazon Pay 

U kunt er zeker van zijn dat alle betalingsinformatie onder Amazon Pay nooit met iemand wordt gedeeld. Als consumenten wordt de informatie niet eens gedeeld met de verkopers die Amazon Pay gebruiken als betaalmethode op hun websites of apps. Alle wijzigingen die u in uw Amazon-account aanbrengt, worden ook automatisch weerspiegeld in uw Amazon Pay-account, aangezien beide zijn verbonden. Maak je dus geen zorgen over het lekken van informatie, het is een veilige betaalmethode.

Hoe betalen met Amazon Pay? 

Om de betaling op Amazon Pay te doen, klikt u op de Amazon Pay-knop en logt u in op uw Amazon Pay-account. Selecteer vervolgens uw betalingsmethode zoals vermeld in de lijst.

Amazon Pay in Nederland

Is Amazon Pay in Nederland beschikbaar? Ja dit is ook in Nederland te te gebruiken. Voor meer informatie over dit betalingssysteem in Nederland. verwijs ik u graag naar de volgende website > https://www.pay.nl/.

Verwachting is dat Amazon Pay veel groter gaat worden de komende jaren in Nederland. Het marktaandeel van Amazon in Nederland neemt ook jaarlijks toe, waardoor de overige diensten die het bedrijf levert ook steeds bekender worden. Amazon Pay is er daar een van.

Direct naar Amazon.nl