Amazon tracking 

Hoe jij jouw Amazon pakket, bestelling of order in realtime kunt volgen door tracking. 

Je hebt net een product besteld op Amazon en wilt natuurlijk graag weten wanneer je het kunt verwachten. Hiervoor heeft Amazon een mooi tracking systeem zodat je precies kan weten wanneer je bestelling aankomt. 

Amazon Map Tracking

Amazon Map Tracking is een handige functie waarmee jij in realtime kunt zien waar de bezorger is. Natuurlijk bieden de bezorgers zelf al trackinginformatie, maar Amazon Map Tracking is anders omdat het een kaart biedt die precies aangeeft waar de chauffeur is en hoeveel stops er nog zijn voordat hij bij jouw thuis aankomt om jouw order af te leveren.

Amazon tracking 

De tracking tool is beschikbaar via de mobiele Amazon app. Download deze eenvoudig en krijg toegang tot al jouw bestellingen en orders. Wanneer je ervoor kiest om deze tool te gebruiken om zo te kijken waar jouw bestelling is, zie je een kaart en de mogelijkheid om het pakket in realtime te volgen. Je kan altijd terug blijven komen naar de Amazon tracking app om te zien waar het pakket is.

amazon tracking

Nederlandse Amazon tracking

In Nederland gebruikt Amazon voor de tracking onder andere  ‘Amazon Logistics’ (https://logistics.amazon.com/). Op deze website of app kan je dus de exacte locatie vinden van jouw pakket of verzending. Enige wat je hoeft te doen is het traceringsnummer in te vullen. 

Amazon tracking

Daarnaast vind je nog bij je order op Amazon informatie over tracking. 

  1. Ga naar uw bestellingen.
  2. Ga naar de volgorde die u wilt volgen.
  3. Klik op Pakket volgen naast uw bestelling

Meer vragen over Amazon tracking?

Voor meer vragen over Amazon tracking, kan je altijd mailen naar info@webwinkelenvanuitnederland.nl. Daarnaast kan je altijd terecht bij de klantenservice van Amazon. Lees er alles over in het blog

Direct naar Amazon.nl