Amazon Airpods

Airpods behoren tot best seller producten op Amazon. In dit blog wat achtergrondinformatie over deze hedendaagse technologie en meer info over het bestellen via Amazon. 

Wat zijn Amazon Airpods?

Apple AirPods, die op Amazon verkrijgbaar zijn, zijn draadloze Bluetooth-oordopjes die speciaal zijn ontworpen om te werken met je iPhone en iPad. Maar aangezien het Bluetooth-audio-apparaten zijn, kunt u ze ook gebruiken met bijna elke andere computer of smartphone, zelfs uw Apple TV. Hoewel Apple bij elk iOS-apparaat een eenvoudig paar bekabelde oordopjes bevat, bieden AirPods een aantal voordelen die u misschien de moeite van het upgraden waard vindt. Hierbij alvast een link naar de Airpods pagina op Amazon

Unieke voordelen Amazon Airpods 

Amazon AirPods zijn anders en bieden enkele unieke voordelen. Dit zijn volledig draadloze apparaten, ze hebben helemaal geen draden en zijn niet met elkaar verbonden. In plaats daarvan hebben beide oortelefoons afzonderlijke Bluetooth-radio’s en koppelen ze met uw telefoon of andere apparaten via Bluetooth.

Dit betekent niet alleen dat je geen last hebt van een wirwar van draden, maar als je een iPhone 7 of hoger hebt, kun je AirPods die je via Amazon hebt besteld tegelijkertijd gebruiken terwijl je je telefoon oplaadt via de Lightning-poort.

amazon airpods

AirPod-functies

Apple heeft twee versies van AirPods uitgebracht die beiden op Amazon te koop zijn: de originele AirPod (uitgebracht in 2016) en de AirPod 2 (uitgebracht in 2019). Visueel zien ze er identiek uit, maar ze hebben enkele belangrijke verschillen.

De eerste generatie AirPod gebruikt de originele W1 draadloze chip van Apple, terwijl de AirPods 2 is gebouwd rond de nieuwere H1 draadloze chipset, die volgens Apple ongeveer twee keer zo snel werkt.

Beide AirPods bevatten een versnellingsmeter, die wordt gebruikt om gebaren te detecteren, optische sensoren om te weten of ze in je oren zijn gestoken, en microfoons voor telefoontjes en het gebruik van Siri.

De AirPods worden ook bij Amazon geleverd met met een geïntegreerde batterij om de levensduur te verlengen wanneer ze niet in de buurt van een stopcontact zijn. De originele AirPod-tas wordt opgeladen met een kabel, terwijl de AirPod 2 tegen een meerprijs een optionele draadloze oplaadcase biedt. Hierbij een link naar deze draadloze Amazon Airpods oplaatcase

Batterijduur 

Beide versies van de AirPods bieden ongeveer dezelfde algehele levensduur van de batterij, wat meer is dan 24 uur luistertijd, op voorwaarde dat u de AirPods na binnenkomst na bestelling op Amazon volledig in de oplaadcassette laat opladen. De AirPod 2 biedt een iets langere gesprekstijd met één keer opladen, ongeveer drie uur in plaats van twee uur.

Hoe werken AirPods?

Na het bestellen van de AirPods op Amazon kan je aan de slag. Begin met het verbinden van uw AirPods met uw iPhone, iPad of ander apparaat en zorg ervoor dat het volumeniveau voor u geschikt is.

Vanwege de vorm van de AirPods zijn ze speciaal ontworpen voor het linker- en rechteroor. Als je hulp nodig hebt om uit te zoeken welke dat is, is er een kleine “L” en “R” gedrukt op de steel van elk oordopje. Steek ze in uw oren en richt de steel recht naar beneden, zodat deze van nature in de uitsparing in uw oor past.

Er is geen stroomregeling op de Amazon AirPods. Omdat ze zijn uitgerust met versnellingsmeters en optische sensoren, weten ze wanneer ze in je oor worden gestoken en zijn ze klaar om te werken zodra je ze erin steekt. Bovendien pauzeren ze het geluid automatisch wanneer je ze verwijdert.

Meer info over Amazon Airpods?

Meer voor vragen over Airpods, Amazon best sellers of andere gerelateerde zaken kan je altijd mailen naar info@webwinkelenvanuitnederland.nl.