Amazon prime kosten

Wat zijn de kosten voor Amazon Prime in Nederland? In dit blog een overzicht van de lidmaatschapsplannen en prijzen van Amazon Prime en of deze het maandelijkse abonnementsbedrag waard zijn. 

Wat is een Amazon prime abonnement?

Amazon Prime is het lidmaatschapsprogramma (abonnement)van Amazon, waarmee gebruikers toegang hebben tot zaken als gratis verzending binnen twee dagen (of zelfs twee uur) voor in aanmerking komende artikelen. Een belangrijke factor die uw beslissing zal beïnvloeden, is hoeveel Amazon Prime kost. De kosten van Amazon Prime veranderen af ​​en toe, dus het is goed om op de hoogte te blijven van hoeveel Amazon Prime is.

Huidige kosten voor de Amazon prime lidmaatschappen

Een standaard jaarlijks Amazon Prime lidmaatschap kost 49 euro per jaar in Nederland. Als je maandelijks betaalt, is een Amazon Prime-lidmaatschap 5 euro 99 per maand.

amazon prime kosten

Zijn de kosten voor Amazon prime in Nederland het waard?

U moet rekening houden met uw bestelgewoonten, evenals de voor- en nadelen van het abonnement om te bepalen of een Amazon Prime-lidmaatschap de kosten waard is.

Als u het type persoon bent dat vaak online winkelt en de prijs van het jaarlijkse lidmaatschap kan betalen, zijn de kosten voor het Amazon Prime-lidmaatschap in Nederland wellicht een goede manier om geld te besparen.

De gemaksfactor is ook vrij hoog, aangezien de levering binnen twee uur na bestelling kan zijn. Doordat u profiteert van de verschillende voordelen, zorgt dit voor een solide service. (Houd er echter rekening mee dat Amazon gratis verzending aanbiedt zonder Prime, zolang uw bestelling $ 25 of meer is.)

Als u niet van plan bent het komende jaar meer dan de lidmaatschapskosten voor Amazon prime aan leveringen uit te geven, heeft het waarschijnlijk geen zin om voor het jaarlijkse lidmaatschap te gaan. Een maandelijks lidmaatschap (of de gratis proefperiode van 30 dagen) kan een goede optie zijn, als u bijvoorbeeld weet dat u de komende weken veel bestellingen gaat plaatsen.

Er zijn drie manieren om een ​​Amazon Prime-lidmaatschap te evalueren: verzending, lezen en streamen van entertainment. We pakken ze allemaal afzonderlijk aan.

Andere factoren om te overwegen

Zo zijn er nog meer factoren om te overwegen of de kosten voor Amazon Prime het waard zijn:

  1. Een Kindle-e-boek voor de volledige prijs kost ongeveer 8 euro, en als je er een per maand koopt, komt dat neer op bijna 100 euro per jaar. Je zou geld besparen door ze gewoon te lenen van de Kindle-uitleenbibliotheek als je lid bent van Amazon Prime. 
  2. Entertainment streamen. Amazon Prime, inclusief Prime Instant Video, is goedkoper als het standaard Netflix-abonnement. Prime bevat ook Prime Music en is goedkoper dan abonnementen zonder advertenties op Spotify, Apple Music en Google Play. Als de video- en muziekselectie breed genoeg is om te overwegen een abonnement op andere services te nemen, heb je de kosten van Amazon Prime terugverdiend.

Meer informatie over de kosten voor Amazon prime?

Wat kost een Amazon Prime abonnement? We hebben het antwoord gegeven in dit blog. Voor meer informatie over de kosten of prijzen voor Amazon prime, kan je kijken op deze website. Voor een gratis proefperiode van 30 dagen, volg deze link

Voor algemene vragen over Amazon Nederland kan je altijd mailen naar info@webwinkelenvanuitnederland.nl

Direct naar Amazon.nl