Amazon prime student

In dit blog meer info over Amazon prime student in de verenigde staten. Na een algemene uitleg vertellen we jou hoe dit in Nederland werkt. Zo lees je meer over de voordelen en kenmerken van dit populaire abonnement.  

Amazon prime student – USA 

Amazon Prime Student is een van de beste life-hacks voor iedereen met toegang tot zijn “.edu” -e-mailadres. Je krijgt een proefperiode van zes maanden van Amazon Prime Student en betaal daarna 50% minder dan andere Prime-gebruikers nadat de proefperiode is afgelopen.

Amazon prime student abonnementsduur – USA 

Amazon Prime Student heeft bijna alle voordelen van een regulier Amazon Prime-lidmaatschap, plus enkele universiteitsspecifieke voordelen. Het abonnement duurt vier jaar of tot je vermelde afstudeerdatum. Je kan beiden opgeven. Kies voor jou de meest gunstige datum uit. 

amazon prime student

Aanmelden Amazon prime student – USA 

Om je aan te melden voor Amazon Prime Student heb je een studentmail nodig. Van daaruit vraagt ​​Amazon om een ​​beoogd afstudeerjaar. Dat is alles. Dus als je nog steeds toegang hebt tot je universitaire e-mail, kan je altijd van dit aanbod te profiteren. Als u geen .edu-e-mailadres heeft, kunt u zich aanmelden met een alternatief bewijs van inschrijving.

Voordelen Amazon prime student  – Nederland en USA

Amazon Prime standaard en student voor Nederland wordt geleverd met diverse Prime-voordelen, zoals gratis tweedaagse verzending van meer dan 100 miljoen in aanmerking komende items, onbeperkte streaming van tonnen populaire films en tv-programma’s, onbeperkte foto-opslag, 30 minuten vroegere toegang om Amazon Lightning Deals te selecteren en onbeperkte toegang tot meer dan duizend boeken over Prime Reading. 

Als Nederlands Prime-lid krijg je ook toegang tot Amazon Prime Day-deals voor alles van nieuwe tv’s tot Instant Pots tot Echo slimme luidsprekers. Zo zijn. Er zijn dus diverse voordelen die een Amazon standaard of studenten prime abonnement waard zijn. Je kan Prime 30 dagen gratis gebruiken om te ervaren hoe dit is. Voor meer informatie over alle voordelen kan je terecht op de blog over Amazon prime op deze website. 

Voordelen Amazon prime student – USA 

Prime Student wordt ook geleverd met exclusieve voordelen, zoals college-deals en promoties – waar Amazon de deals vindt en je de besparingen kunt kopen. Amazon Prime Student werkt ook samen met honderden leveranciers om geweldige deals te sluiten, alleen voor studenten. Je kunt tot 90% besparen op schoolboeken en je kunt ze later inruilen voor een Amazon Gift Card.

Amazon prime student in Nederland

Amazon prime student is nu nog niet in Nederland beschikbaar. Wel is de standaard Amazon Prime beschikbaar. In principe biedt dit dezelfde voordelen als de studentenversie in de USA. In Nederland liggen de prijzen voor prime lager dan in de USA. Daarnaast kan je 30 dagen gratis Amazon Prime gebruiken om te kijken of jij dit waard vind.

Vragen of meer informatie?

Voor meer vragen over Amazon prime (student) in Nederland, kan je altijd mailen naar info@webwinkelenvanuitnederland.nl

Direct naar Amazon.nl