Amazon Betalen

Hoe je kan betalen op Amazon lees je in dit blog. We vertellen je meer over de verschillende opties en leggen je uit hoe je deze kunt toepassen in jouw account op Amazon.nl of Amazon.de.

Hoe betalen op Amazon?

Betalen op Amazon kan op de volgende manieren:

  • Paypal > Met PayPal kan je snel en eenvoudig online geld overmaken en ontvangen. Niet alleen naar vrienden en familie maar ook naar webshops als Amazon
  • iDeal > Een van de populairste methodes in Nederland om online te betalen. Dit gaat altijd supersnel en is de makkelijkste methode om te gebruiken.
  • Giftcard > Leuk om cadeau te doen of cadeau te krijgen. Een code is inbegrepen bij de giftcard die je bij de kassa kan omwisselen voor een X bedrag.
  • Debet Card
  • Credit Card > Veilig en verzekerd betalen. Bij livegang van Amazon.de was deze methode er al. Tegenwoordig zijn er veel manieren om te betalen zonder credit card.
  • Automatische incasso > Nieuwe methode vanaf 2019, hier gaan we zo dieper op in.

Kortom, diverse manieren om te betalen op Amazon.nl of Amazon.de. Jaarlijks komen er nieuwe methoden bij. Amazon wil namelijk altijd voorop lopen in technologie, betaalmethodes horen daar dus ook bij.

Betalen met automatische incasso op Amazon

Vanaf eind vorig jaar is het ook mogelijk om te betalen op Amazon met automatische incasso op Amazon.de. Deze paragraaf heeft daarom enkel betrekking op de Duitse variant. Op de Engelse en Nederlandse shop is het nog niet mogelijk om te betalen met automatische incasso.

Als je gebruik maakt van de optie automatische incasso om te betalen op Amazon, wordt het bedrag van je rekening af gehaald als de bestelling wordt verstuurd.  Dus als een product niet kan worden geleverd zal er nooit iets worden afgeschreven. Als je bijvoorbeeld meerdere producten tegelijk besteld, wordt er voor elk product apart geld van je rekening afgeschreven.

 

Amazon betalen

Automatische incasso instellen

Als je met een automatische incasso wil betalen op Amazon moet je dit even instellen op jouw account. Hierbij een stappenplan:

  1. Login op jouw account
  2. Klik bij ‘Betaling’ op betaalmethode toevoegen
  3. Kies nu voor automatische incasso en vul je gegevens in

na het instellen kan je direct op deze manier betalen op Amazon. Tijdens het afrekenen kies je voor deze manier en zo zal het geld vanzelf geïncasseerd worden als de bestelling het magazijn gaat verlaten. Wel zo handig!

Amazon achteraf betalen

Achteraf betalen op Amazon is op dit moment nog niet mogelijk. Verwachting is dat dit er in 2020 of 2021 zal komen. Klarna is steeds populairder aan het worden en de verwachting is dat het achteraf betalen dit jaar of volgend jaar zal worden toegevoegd.

Meer vragen over betalen op Amazon?

Als je meer vragen hebt over betalen op Amazon, kan je altijd contact met ons opnemen. We zijn bereikbaar op info@webwinkelenvanuitnederland.nl

Direct naar Amazon.nl