Amazon Echo Plus

De Amazon Echo Plus brengt verbeterde audio naar de iconische Alexa slimme luidspreker van het merk, met een gereviseerd tweede-generatie ontwerp en een aantal opmerkelijke verbeteringen ten opzichte van zijn voorganger. In dit blog vertellen we je er alles over en kom je erachter wat je kunt verwachten na het kopen. 

Amazon echo Plus – Features

Ten eerste biedt de Amazon echo plus een veel betere audiokwaliteit. Dit is een ​​van de beste slimme luidsprekers die je nu kunt kopen.

Wat de Amazon Echo Plus ook biedt, is de slimme mogelijkheid om te functioneren als een hub voor allerlei andere smart home-technologie. Hiermee kun je communiceren tussen je Philips Hue-lampen, je Nest-beveiligingscamera’s, je WeMo-lichtschakelaars en de overige slimme apparaten. En dit allemaal via dezelfde spraakcommando-interface die je gebruikte om het weer te controleren, vragen te stellen, of liedjes te streamen vanuit Spotify of Amazon Music, zonder dat afzonderlijke hub-hardware nodig is voor elke gadget, de Amazon echo Plus is voldoende. 

Veelgestelde vragen over Amazon Echo Plus

Waar wordt een Amazon Echo Plus voor gebruikt? 
Zie de Amazon Echo Plus als je eigen persoonlijke assistent. We bevinden ons nog niet in het stadium waarin onze technologie ons fysiek kan helpen met huishoudelijke klussen, maar het kan al het andere denkwerk doen. Je kunt dus de stemassistent van de Plus, Alexa, vragen stellen over de tijd, algemene kennis, verkeer, wat voor weer het wordt en al het andere wat je dag wat soepeler kan laten verlopen.

Dankzij smart home tech die allemaal wordt aangesloten, kunt u uw Echo Plus van Amazon ook gebruiken om andere apparaten te bedienen die u mogelijk in uw huis heeft. Laten we zeggen dat je een Philips Hue-gloeilamp hebt, bijvoorbeeld de Echo Plus kan dat ook regelen. Je hoeft alleen maar te zeggen: “Alexa, zet de lamp uit.”

Dat is nog maar het begin. De Amazon Echo Plus heeft een hele reeks ‘vaardigheden’ die je kunt zien als afzonderlijke apps en dingen die hij voor je kan doen, van het spelen van games tot het besturen van andere technologie tot je ’s ochtends wakker maken.

Is Amazon Echo Plus beter dan Echo? 

Het hangt ervan af naar welke generatie je kijkt. De Echo Plus had betere luidsprekers dan de Echo 2017, maar de nieuwere Echo (2019) gebruikt dezelfde Amazon audiotechnologie als de Echo Plus – dus er is tegenwoordig niet veel verschil.

Moet de Echo Plus zijn aangesloten? 

Ja dat doet het. Het moet worden aangesloten om te werken.

Zijn er maandelijkse kosten voor een Amazon Echo Plus? 

Nee, er zijn geen maandelijkse kosten. Je hoeft alleen maar de Echo Plus te kopen en een Amazon-account te hebben. Je moet dan de Amazon Echo-app downloaden, die ook gratis is. Als u echter lid bent van Amazon Prime, krijgt u enkele extra voordelen, zoals toegang tot Amazon Music via uw Echo Plus.

Echo Plus kopen – Prijs en concurrenten

De nieuwe Amazon Echo Plus is geprijsd op hetzelfde niveau als het vorige model, waardoor het een redelijk goede prijs heeft gezien de verbeteringen aan zijn interne hardware en externe smart gear opties. Ter vergelijking: het is nog steeds veel goedkoper dan het kopen van de Apple HomePod of Sonos One.

Meer informatie over de Amazon echo plus?

Voor meer informatie over de Amazon echo plus, kan je altijd mailen naar info@webwinkelenvanuitnederland.nl. Ook voor andere Amazon gerelateerde vragen zijn we beschikbaar. Hierbij een link naar de Echo Plus op Amazon