Amazon Cyber ​​Monday

In dit blog alles over Cyber Monday op Amazon 2024.

Amazon Cyber Monday 2024 

Vorig jaar naam Amazon deel aan de Cyber Monday uitverkoop en wij verwachten volledig dat de detailhandelaar zich in 2024 weer zal aansluiten. Er zullen waarschijnlijk grote kortingen zijn op veel producten, vooral op de technische en elektronische afdeling. De verkoop zal alleen online plaatsvinden, aangezien Amazon geen winkels heeft in Nederland. 

Amazon Cyber ​​Monday feiten 

  • Datum 2.12.2024
  • Kortingsbereik 10% – 70%
  • Producten Tech, elektronica, speelgoed, artikelen, sieraden, boeken.
  • Online coupons Ja
  • Waar, online op Amazon.nl
  • De website Amazon is 24/7 beschikbaar.
  • U kunt al beginnen met sparen
  • De Cyber ​​Monday van vorig jaar was de grootste winkeldag van Amazon in zijn geschiedenis.

Datum Amazon Cyber Monday 2024

Cyber maandag bij Amazon vindt plaats op 2 december 2024. Amazon heeft de exacte start- en eindtijden voor de Cyber ​​Monday uitverkoop nog niet bekendgemaakt. We verwachten dat de winkelier de verkoop begint op Black Friday en in het weekend doorgaat naar Cyber ​​Monday. Amazon Deals zullen op Cyber ​​Monday de hele dag live op de website staan ​​en eindigen waarschijnlijk om middernacht. Er zijn ook enkele Lightning Deals beschikbaar voor een beperkte tijd, die meestal een paar uur duren.

amazon cyber monday

Wat is er afgelopen Cyber Monday op Amazon gebeurd?

In 2017 organiseerde Amazon een grote Cyber ​​Monday uitverkoop met geweldige kortingen. De retailer zette de verkoop voort vanaf Black Friday en voegde ook enkele nieuwe deals toe, speciaal voor Cyber ​​Monday. Sommige deals waren slechts in beperkte hoeveelheden of voor een beperkte tijd beschikbaar en klanten konden zien hoeveel tijd er nog over was op de website.

De beste Amazon deals van cyber monday in het verleden?

Je kunt vergelijkbare Amazon deals verwachten als vorig jaar op Cyber ​​Monday in 2024. Amazon zal zeer waarschijnlijk de prijzen verlagen voor zijn Kindle-, Fire- en Echo-reeksen, met kortingen tot 30% op deze producten. We verwachten ook vergelijkbare kortingen op andere technische producten, waaronder smartwatches, consoles voor videogames en laptops. Geselecteerd speelgoed en boeken krijgen waarschijnlijk een korting tot 70% op Amazon cyber monday.

Amazon Cyber monday & Prime

Houd er rekening mee dat veel Amazon Cyber Monday deals alleen beschikbaar zijn voor Prime-leden, hier kunt u het 30 dagen gratis uitproberen. Naast de toegang tot Lightning Deals en gratis verzending binnen twee dagen zijn er een hoop gratis voordelen die de lidmaatschapsbijdrage rechtvaardigen. 

Amazon Cyber Monday 2024

Ook in 2024 is de verwachting dat Amazon cyber monday terugkeert. We zullen op dit blog als er meer nieuws is over 2024, dat hier laten weten.